HVPC

Producent en expert op het gebied van hoogspanning elektronica

High Voltage Potting & Coating (HVPC) is een producent en expert op het gebied van hoogspanning elektronica, gespecialiseerd in het ontwerpen, wikkelen, assembleren, coaten, ingieten en testen van high-tech hoogspanningsproducten. Wij helpen de klant met zijn specifieke vraagstuk door middel van het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige en kwalitatieve producten. Veelal worden we bij vanaf het begin betrokken bij het ontwerp, maar ook als het ontwerp bijna klaar is, dan zorgdragen wij voor de produceerbaarheid en kwaliteit. 
 

HVPC levert op een maatschappelijk verantwoordelijke manier een bijdrage aan de high-end industrie die op zijn beurt een bijdrage levert aan de toekomst. De afgelopen jaren hebben we tal van toepassingen geleverd voor zowel de medische als de semicon industrie.

Vroeger onderdeel van Thales, zelfstandig sinds 2002

Voordat HVPC zelfstandig werd in 2002, was het onderdeel van Hollandse Signaal Apparaten (nu Thales). Toen HSA de hoogspanningsdivisie wilde ontkoppelen, richtte de heer G. Bruggink HVPC op om door te gaan met het ontwikkelen en produceren van hoogspanningsproducten. HVPC heeft het netwerk sinds toen zeer uitgebreid en de connecties met de oorspronkelijke onderneming zijn blijven bestaan.

HVPC is er voor u, van begin tot eind

Samen met u denken we de oplossing van uw probleem uit. Vervolgens nemen het gehele proces op ons, van concept tot productie. We wikkelen, gieten in, assembleren en testen het product en zorgen dat het gereinigd en klaar voor gebruik wordt opgeleverd. We zijn het beste in producties tot 5000 stuks omdat al onze producten met vakmanschap worden gemaakt.