HVPC

HVPC, High Voltage Potting & Coating, is sinds 2002 een zelfstandige BV.

Hiervoor was het een onderdeel van Hollandse Signaal Apparaten dat later is overgegaan in Thales Nederland. De oprichter, de heer G. Bruggink, zag de potentie van de hoogspannings divisie en heeft door middel van een management buy-out HVPC in 2002 opgericht.

HVPC is gespecialiseerd in het ontwerpen, wikkelen, monteren, coaten en gieten van high-tech hoogspannings producten. HVPC heeft in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd waar het trots op is. Tal van toepassingen zijn geleverd voor zowel de medische als de semicon industrie.

De combinatie van hoogspanningstechnology en de hoogwaardige apparatuur leidt tot innovatieve producten van bijzondere kwaliteit. De kennis van zowel de fysica van partial discharge (deelontlading) als de juiste design rules, resulteert in hoogwaardige kwaliteit producten.

Missie:

Het samen optrekken met onze klanten en het creëren van toegevoegde waarde door het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve hoogspanningsproducten.

Visie:

Op een maatschappelijk verantwoorde manier, nastreven van continuiteit en markt gerelateerde groei, met als doel meerdere toepassingen leveren aan de high-end industrie.

Kernwaarden:

  • Wij zijn innovatief en gebruiken onze specifieke kennis met heldere focus op resultaat.
  • Wij werken samen met onze klanten en komen onze afspraken na.
  • Wij gaan vertrouwelijk met onze informatie om.
  • Wij gaan op sociale en respectvolle manier om met mens en natuur.