Paryleen Coaten

Parylene is de beste conformal coating die toegepast wordt ter bescherming van hoogwaardige producten. Met name printplaten en electronische units in de luchtvaart die tegen de omgeving worden beschermd.

Parylene wordt middels een vacuum opdampprocess opgebracht. Het basismateriaal wordt gesublimeerd in de vaporizer tot een gasvormig dimeer. Het dimeer wordt middels pyrolyse gekraakt tot een gasvormig monomeer. Dit gasvormig monomeer condenseert in de proceskamer met een uniforme laagdikte.

HVPC beschikt over een volledig parylene opdampprocess om de coating volgens MIL standaard aan te brengen. Dit proces omvat niet alleen het opdampen opzich. Wat met name belangrijk is, is het reinigen om het product vrij te maken van alle vervuiling en ionen. Middels een hechtingspromotor en maskeren van de keep-out areas kan het parylene proces gestart worden. Aan het eind van dit proces wordt de laagdikte gemeten en de maskering verwijderd.

De parylene coating heeft een extreem hoge doorslagspanning en is waterdicht. Dit maakt parylene coating tot de beste conformal coating in de high-tech industrieeen.

Meer weten of parylene coating en of het geschikt is voor uw product, neem dan contact met ons op.

Lees hier verder over Testen

Ga terug naar  Vacuümgieten Olie